Massage

“Een aanraking doet meer dan duizenden woorden”

Hoe gebeurd het eigenlijk?

Tijdens de massage gaan we op zoek naar manieren hoe je even alle gedachten aan de kant kan zetten en steeds meer met je aandacht in je lichaam kan komen. Het zijn momenten waarin je echt alleen met jezelf en voor jezelf mag zijn.

Door de warme aanraking wordt je uitgenodigd om je spanningen los te laten. Zodat je steeds dieper kan ontspannen. Je lichaam krijgt de kans om nieuwe energie├źn op te doen en meer in balans te komen.

In dat aangename, rustgevende sfeer mag je gaan ontdekken hoe je lichaam een bron van genot, inspiratie en rust voor jou kan zijn.

Behalve de heerlijke weldaad voor lichaam en geest heeft de massage invloed op alle systemen van het lichaam:

Een massage:

  • bevordert stofwisseling en bloedsomloop
  • maakt spieren en gewrichten losser en flexibeler
  • brengt het zenuwstelsel en de energie in balans
  • stimuleert de werking van huid, lymfe en longen
  • verlicht veel soorten pijnen en klachten.

Ik gebruik daarbij de volgende methoden:

Klassieke massage

Met klassieke massage gaan we gericht met de bewegingsapparaat werken. D.w.z spieren, pezen en gewrichten worden los gemaakt van spanningen zodat ze weer soepel en zacht kunnen worden. Dit methode is heel effectief voor mensen die aan lichamelijke spanningen en pijnen lijden.

Acupressuur en energetische massage

Hier mee wordt gewerkt aan de energetische systeem van het lichaam. Langs de hele lichaam lopen energie bannen. Op iedere baan liggen energie punten die goed behandeld kunnen worden door drukken of masseren. Hierdoor wordt de energie balans van het lichaam weer hersteld. Die methode heeft zijn wortels in de oude Chinese en Japanse geneeswijzen.

Voetreflexzone massage

Onze voeten zijn net een kleine spiegel van het hele lichaam. Op de hele voeten liggen reflexzones die corresponderen met alle organen. Via de voeten kunnen we een diagnose stellen en de verschillende organen behandelen. Het blijkt uit de ervaring dat de voeten massage heel effectief werkt, wellicht omdat de voeten zo ver van het hart liggen en vaak heel dankbaar zijn voor de aanraking.

Lymfedrainge

Een goed werkende Lymfatische Systeem is essentieel voor onswelzijn. Door de lymfwegen en knoppen zacht te masseren wordt de lymfstroom opgang gezet. Lymfdrainage helpt bij het afvoeren van vochten en afvalstoffen en helpt om een gezonder immuunsysteem te handhaven. Werkt heel effectief bij oedeem klachten.

Deep Tissue Release

(diepe bindweefsel massage)

Bij deze methode wordt een zachte aanraking toegepast. hier mee wordt het idee: ‘zachtheid neutraliseert hardheid’ toegepast. je wordt hiermee uitgenodigd om bewust te worden van vastzittende emoties en energetische blokkades en deze op een liefdevolle manier te benaderen. Hierdoor krijg je de keuze om ze los te laten of een plek geven.

Cadeaubon

Wil je een dierbare verrassen met een origineel cadeau?

Met een massage-cadeaubon kan je hem / haar laten genieten van een weldadige massagebehandeling.

Je kunt mij bellen om te overleggen wat de beste manier is om te betalen en hoe je de cadeaubon in je bezit kunt krijgen.